Kinderdagverblijf

/Kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf2024-07-03T08:02:51+00:00

De lammetjes

Babygroep (0-2 jaar)

Drinken, slapen, huilen en lachen: dat doen we hier allemaal. Samen leren de kleinste kinderen bij ons hun wereldje ontdekken. Vol liefde verzorgen wij de jongsten en bezorgen wij de kinderen een fijne dag.

Onze gekwalificeerde leidsters verzorgen uw kindje liefdevol op de manier zoals u dat graag wilt. Door middel van ons formulier ‘Dit ben ik’ weten we van u als ouder welke verzorging en op welke tijd de verzorging nodig is. Als uw kindje een leeftijd heeft bereikt van circa 24 maanden zal bekeken worden op het ‘overgaat’ naar de peutergroep “De Schaapjes”. Overstappen naar de Schaapjesgroep is afhankelijk van de de ontwikkeling van het kind. In het kind-volg systeem van kinderdagverblijf de Boerderij: Doen, Praten & Bewegen kunnen we van elk kind zijn of haar ontwikkeling goed volgen. De ontwikkelingen van elk kind worden minimaal 2 keer per jaar besproken op de ouder gespreksavond.

  • Kinderdagverblijf de Boerderij - Babygroep de Schaapjes - flesje geven

De schaapjes

Peutergroep (2-4 jaar)

Houdt jouw kind ook zo van rennen, springen en klauteren? Er is een hoop te leren in de themahoek en te genieten van onze groene omgeving met het grote buiten speelplein! Echte ontdekkers zijn wij!

In de peuterruimte van kinderdagverblijf de Boerderij zorgen we voor de peuters als ze de leeftijd van circa 24-30 maanden hebben bereikt. Deze ruimte is speciaal ingericht op de ontwikkeling voor deze leeftijdsgroep (2 tot 4 jaar). Met ons actieve dagprogramma Uk&Puk en LEEF ontwikkelen de kinderen zich in 2 jaar tot kleine mensen die van alles kunnen. Als kinderen de leeftijd van 4 jaar hebben bereikt nemen we afscheid en ontvangen ouders het overzicht Doen, Praten en Bewegen. Dit overzicht ontvangen ze in 2 voud om 1 exemplaar af te geven en te bespreken op de de nieuwe school.

Tarieven kinderdagverblijf

Kinderopvang vanaf 75 cent per uur. In 2024 zijn de uur kosten kinderopvang €. 10,25 per uur. Wij geven startende ouders een heel mooi aanbod voor kinderopvang daarom is kinderopvang in kinderdagverblijf de Boerderij heel voordelig. Vraag een opvang voorstel/ offerte aan en ontvang  in elk geval 1 middag gratis kinderopvang tijdens de eerste maand dat u gebruik maakt van ons kinderdagverblijf. Door onze lage uurprijs en een gratis middag kinderopvang wordt kinderopvang voor jonge ouders in de gemeente Stadskanaal heel voordelig.

Openingstijden kinderopvang

Onze openingstijden liggen tussen 6:30 tot 19.00 uur. Binnen de afspraken die we met elke ouder maken kunt u zelf de aanvang- en eindtijd van de opvang van uw kind plannen. Kinderen kunnen gebracht worden tussen 6:30 – 9.00 uur en 12:30 – 13:30 uur. Kinderen kunnen gehaald worden tussen 12:30 – 13:30 uur en 16:00 – 19:00 uur. Kinderdagverblijf de Boerderij is daardoor heel flexibel binnen de kinderopvang mogelijkheden in Stadskanaal.

Extra opvang mogelijkheden

Het kan voorkomen! Wanneer u een dag wilt ruilen en/of u heeft extra opvang nodig dan kunt u thuis in ons online-kind plan systeem uw gewenste opvang 12 dagen tevoren aanvragen. Binnen 24 uur kunt u zien of uw opvangwens mogelijk is. Voor onverwacht directe opvang belt u met ons kantoor en kunnen we de mogelijkheden bekijken.

Vraag een rondleiding aan
Mijn kind inschrijven