Vacature vrijwilliger BSO

/Vacature vrijwilliger BSO
Vacature vrijwilliger BSO2020-03-10T08:42:39+00:00

 

Kinderdagverblijf de Boerderij in Stadskanaal is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die onze professionele pedagogisch medewerkers ondersteunen bij de uitvoering van hun taken bij Buitenschoolse opvang de Bokjes.

Er zijn verschillende mogelijkheden op verschillende dagdelen om te helpen tussen 14.45 uur tot 17.30 uur. Samen met collega’s zorgt de vrijwilliger voor een ontspannen en prettige naschoolse opvang voor de kinderen.

We vragen de vrijwilliger minimaal 1 vaste dag per week beschikbaar te zijn voor een langere periode. Het is voor kinderen belangrijk dat zij zoveel mogelijk bekende gezichten zien. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is nodig voor de communicatie met kinderen.

Vrijwilligers krijgen een vrijwilligersovereenkomst en ontvangen een vergoeding van per dagdeel.

Ben je enthousiast over het opvangen van kinderen, of wil je meer informatie, neem dan contact op met Geert Mulder, vrijwilligers coördinator, bereikbaar onder telefoonnummer 0599-611237 van maandag tot en met donderdag.

Wil je je inschrijven voor Vrijwilligerswerk bij buitenschoolse opvang de Boerderij, stuur dan een email ‘Inschrijving Vrijwilligerswerk’. Wij zullen daarna contact met je opnemen over je inschrijving.