Peuter opvang

/Peuter opvang
Peuter opvang2020-05-13T06:44:45+00:00

Kinderdagverblijf de Boerderij: Uw peuteropvang in de buurt.

Waar kijkt u naar bij een peuterspeelzaal.

Peutergroep de Schaapjes is onderdeel van kinderdagverblijf de Boerderij en is één grote ontdekkingstocht. In de Schaapjesgroep groep zijn 7 tot 15 peuters en 1 of 2 pedagogisch medewerkers zodat ieder kind maximaal aandacht krijgt. Hier gaan peuters tussen 2 1/2  en 4 jaar twee ochtenden of middagen samen met vriendjes en vriendinnetjes op ontdekkingstocht naar verschillende werelden. Denk aan muziek, sport, spel, theater, natuur, kunst en creatief. Zo ontdekken ze samen waar hun interesses liggen en waar ze goed in zijn. Wij begeleiden de kinderen met een uitgebreid activiteitenprogramma en de juiste pedagogische ondersteuning.

Als kinderen in peutergroep de Schaapjes verblijven is dit een mooie voorbereiding op de basisschool. Tijdens het ochtendprogramma oefenen we vaardigheden die kinderen nodig hebben op de basisschool. Zoals aankleden, samenwerken, op je beurt wachten, knutselen, zingen, dansen, ontdek de natuur in onze tuin maar ook in de kring zitten, luisteren en concentreren.

Onze gediplomeerde pedagogisch medewerkers houden de ontwikkeling van uw kind goed in de gaten, terwijl uw peuter spelenderwijs de wereld ontdekt. Overdracht naar school vind plaats d.m.v. ons kind-volg-systeem.

Bij ons maken uw kinderen een goede start voorafgaand aan de basisschool!

Aanmelden voor deze groep mag via dit formulier: Aanmelden