Vacature vrijwilliger groen & klus

/Vacature vrijwilliger groen & klus
Vacature vrijwilliger groen & klus2020-03-10T08:29:01+00:00

Kinderdagverblijf de Boerderij in Stadskanaal is op zoek naar een enthousiaste, handige vrijwilliger met groene vingers voor het bijhouden van de groenvoorziening op onze locatie en die het leuk vinden om klusjes in en om het gebouw en inventaris uit te voeren.

Uiteraard kan de vrijwilliger goed omgaan met mensen. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is nodig voor de communicatie met zowel de kinderen als ouders en collega’s. Daarnaast is het van belang dat de vrijwilliger zowel kan samenwerken als in staat is om zelfstandig te werken. Je hebt kennis van groenonderhoud en uitvoeren van diverse klusjes.

We vragen de vrijwilliger minimaal 1 vaste middag per maand beschikbaar te zijn voor een langere periode. Vrijwilligers krijgen een vrijwilligersovereenkomst een reiskosten vergoeding en ontvangen een vergoeding per uur.

Ben je enthousiast of wil je meer informatie, neem dan contact op met Geert Mulder, vrijwilligers coördinator, bereikbaar onder telefoonnummer 0599-611237 van maandag tot en met donderdag.

Wil je je inschrijven voor Vrijwilligerswerk bij kinderdagverblijf de Boerderij, stuur dan een email ‘Inschrijving Vrijwilligerswerk’. Wij zullen daarna contact met je opnemen over je inschrijving.